Sesongens siste løp i Åstveitskogen 30. sept, start mellom kl 16 og 18

Den meget korona-amputerte o-sesongen 2020 avsluttes med løp i Åstveitskogen onsdag 30. september. Benytt sjansen til et siste løp i skogen før høststormene, vinterkulda og natt-o-cupen setter inn! Arrangør er NHH BIL, og de tilbyr utvidet og forskjøvet starttid: start når du vil mellom kl. 16 og 18!

Resultater fra Fløyen

Resultatene fra Skogselskapet sitt løp på Fløyen er nå lagt ut i terminlista. resultater, strekktider, strekktider pr løype

Glass-premier for 2020 og 2019

O-utvalget har besluttet at vi ikke deler ut deltagerglass og glass til rankingvinnere for 2020. Dette skyldes det lave antallet løp i år, kun 5 løp pga koronasituasjonen. Det kan bli aktuelt å la årets løp telle med som glassløp i 2021, dette blir antagelig en sak på miniårsmøtet senere i høst.

Det er fortsatt flere som ikke har hentet glasspremien sin fra 2019. Hvis du er en av de, så kan du kontakte glassansvarlig for å avtale nærmere om overlevering:
Karen C. Kayser
Mail: karen.kayser@sbanken.no
Mob: 959 40 021
Sjekk glasslisten her hvis du er usikker på om du gjorde deg fortjent til glass i 2019.

Løp på Fløyen 23. september

Etter to uker med avlysninger blir det nå endelig bedrifts-o-løp igjen onsdag 23. september! Skogselskapet arrangerer på Fløyen, oppmøte ved Skomakerdiket. Den nye kafeteriaen til Fløibanen ved Skomakerdiket vil være åpen under løpet.

Fortsatt avlyst 16. sep

Hordane som skulle arrangert løp onsdag 16. har vurdert at de ikke ser seg i stand til å arrangere, selv om kommunen nå har åpnet opp igjen for arrangementer med inntil 200 deltagere utendørs.

Løpene 9. sep. og 16. sep avlyses!

Pga. de nye smittevernreglene i Bergen som ble lagt fram tirsdag 8. sep. avlyses de to neste løpene. Vi kommer tilbake til hva som skjer med de to siste løpene (23. og 30. sep).
O-utvalget

Hittegods etter løpet i Kanadaskogen

Det ble funnet et kompass, et brilleglass og en klokke med sort rem på løpet i Kanadaskogen 2. sep., alt ligger i øverste hylle i utstyrshengeren.

Resultater fra Kanadaskogen

Resultatene fra Hordaveg og Tryg BIL sitt løp i Kanadaskogen er nå lagt ut i terminlista. resultater, strekktider, strekktider pr løype

Har du ikke Vipps?

Som kjent er det pga av smittevernhensyn ikke kontantbetaling på løpene i høst, kun betaling med Vipps.
Om du ikke har Vipps, ber vi om at påmelding løses ved at du får en klubbkamerat eller annen du kjenner på løpet til å Vippse påmeldingsavgift for deg også, og at dere gjør opp dere imellom.

Resultater fra Munkebotn

Resultatene fra Bergenslærerne sitt løp i Munkebotn er nå lagt ut i terminlista. resultater, strekktider, strekktider pr løype

Syndiker innhold