Koronanytt

Det er foreløbig temmelig i det blå når årets sesong kan starte. Vi forholder oss til føringene fra myndigheter, Norges idrettsforbund (NIF) og Bedriftsidretten, og pr. 1. april er omtrent all virksomhet kansellert inntil videre. I første omgang gjelder føringene til etter påske, 13. april, så gjenstår det å se om restriksjonene videreføres etter den tid. Så har vi også forståelse for at lagene vil trenge noe tid til planlegging og forberedelser for å faktisk kunne gjennomføre løp.

Vi har også fått beskjed fra Bedriftsidretten at NIF ber om en registrering fra lag/klubber som har måttet avlyse sine arrangement og melde inn de økonomiske konsekvensene dette har. Dette er registreringer som lagene selv må melde inn: https://fzfkxymj.mnm.as/r/95747/595488508/9208?l=nb-NO

I tillegg til at tur-orientering (https://turorientering.no/) kan være et fint alternativ så som det ikke arrangeres løp, så finnes det en del O-tekniske Koronaøkter i Bergensområdet, les mer her: http://orientering.no/kretser/hordaland/nyhetsarkiv/nyheter-hordaland/o-...

Tur-orientering i Koronaens tid

I disse tider der alle konkurranser og organisert trening er avlyst er tur-orientering en fin mulighet til å komme seg ut i skog og mark og samtidig få orienteringstrening! Flere av klubbene i Bergensområdet har tur-o-tilbud på gang.
Sjekk ut https://turorientering.no/ med bl.a. oversikt over alle klubbene i Hordaland med tilbud. De fleste postene henges ut i løpet av siste del av mars og april.

Utsatt sesongstart pga Koronavirus

Den planlagte sesongåpningen 1. april er avlyst pga Koronaviruset. Det er foreløbig uvisst når årets første bedriftsløp blir arrangert.

Nybegynnerkurs i orientering i regi av HSI mandag 30. mars - AVLYST PGA KORONAVIRUS

Orienteringsgruppen i Haukeland Sykehus Idrettsforening (HSI) arrangerer nybegynnerkurs i orientering for de som ikke har løpt før, eller for de som bare ønsker en oppfriskning.

Tid: Mandag 30. mars klokken 16.00-19.00
Sted: Laboratoriebygget

Adgang fra Sentralblokken i 3 etg. Følg skilting til Blodbanken.

Pris: kr 250,- for medlemmer HSI, kr 300,- for andre
Dette inkluderer:

 • kursmateriale fra Norges Orienteringsforbund
 • pizza, kaffe, te
 • følge på det første løpet for de som ønsker det

Instruktør: Turid Rognsvåg

Påmelding epost til sigrid.hatland@sav.no eller sms til 918 53 848
Bindende påmelding innen onsdag 25. mars
Betaling:
- VIPPS 95035940, merk betaling med nybegynnerkurs
- Eventuelt mulig med kontant på kurset

Ta med eget kompass dersom du har.

VELKOMMEN!

Referat fra Miniårsmøtet

Referatet fra Miniårsmøtet er nå klart og ligger på siden for Miniårsmøte 2019: http://o-bergen.no/web/node/68763

Saksdokumenter Miniårsmøte 2019

Saksdokumentene til Miniårsmøtet er nå klare: Saksliste og innkomne forslag, Årsmelding og Regnskap.

Komplett oversikt over glassvinnere

Sesongen er over, og glass skal deles ut til de som har gjort seg fortjent til det. Det vedlagte Excel-arket her inneholder komplett klubbvis oversikt over alle som skal ha glass for å ha deltatt på minst 8 løp, eller vunnet ranking, eller hjulpet med vurdere Årets Arrangør. Vi ønsker i størst mulig grad at èn person fra hver klubb henter glass for alle i klubben. Vedkommende kan da sjekke i oversikten her hvor mange glass klubben skal, og hvem i klubben som skal ha hva. Første utdeling blir på Miniårsmøtet 27. november.

Miniårsmøte 2019

Årets Miniårsmøte avholdes onsdag 27. november kl. 18 i Idrettens hus, Brann Stadion, C-lokalet 3. etasje.

Dagsorden:

 1. Valg av ordstyrer og referent
 2. Godkjenning av innkalling og dagsorden
 3. Årsmelding
 4. Regnskap for 2019
 5. Saker fra O-utvalget:
  1. Terminlisten for 2020
  2. Ny Facebook-gruppe og nettsidene
  3. Støtte til stafett og nattløp
 6. Innkomne saker
 7. Nye representanter til O-utvalget. Klubbene som står for tur er Universitetet i Bergen og Sbanken. For 2021 vil det være Equinor og Fisken som står for tur.

NB! Det blir som vanlig utdeling av glass og medaljer på slutten av møtet. Hvis du skal hente til laget ditt, er det lurt å ta med noe å bære glassene i.

Saker til Miniårsmøtet må meldes inn til o-utvalget senest 4. november kl. 16.

Endelig dagsorden med oversikt over innkomne saker legges ut 5.november.

Hilsen dagens utvalg: Øistein Stemme, Kirsti Gytre Lund, Ragnar Kayser, Kristian Falch og Nina Goga

Endelige resultater fra nattløpet, sesongslutt og rettelser til ranking og glassliste

De endelige resultatene fra nattløpet er nå klare, ingen rettelser fra de foreløbige. Ranking og glassliste er også oppdatert.
Årets sesong er nå over, og styret takker alle våre arrangører, dere gjør en kjempeinnsats!
Eventuelle rettelser, korrigeringer, dobbeltoppføringer o.l. til årets rankinglister og glasslister må sendes til resultatservice@o-bergen.no så fort som mulig, senest 16. oktober. Kravet for å få deltagerglass er deltagelse på minst 8 løp. Antall tellende løp på rankingen er også 8, og alle løp teller.

Foreløbige resultater fra nattløpet

Foreløbige resultater fra nattløpet på Frekhaug er nå lagt ut i terminlista. Ranking og glassliste er ikke oppdatert ennå. resultater, strekktider, strekktider pr løype

Syndiker innhold