Velkommen

Velkommen til nettsiden for Hordaland mosjons- og bedriftsidrettskrets (HMBK) orienteringsutvalg.

Vi har fått nye websider på http://o-bergen.no/. Lenkene her på denne siden vil ligge her for historisk formål.

Her vil du finne oppdatert informasjon om terminlister, resulater, rankingoversikter og annen informasjon fra o-utvalget. Vi kommer tilbake med nye websider og nytt design utover våren.

Terminliste for 2008 Med innbydelser og oppdaterte resultater

Ranking og deltakerstatistikk for sesongen 2008.

Spørsmål og melding om feil vedrørende ranking, statistikk, ubegrunnet diskvalifikasjoner, resultater eller strekktider meldes til resultatservice@o-bergen.no. Meld fra så fort som mulig da datautstyret skal leveres videre til neste arrangør.

Sesongen 2008

 • BM Natt onsdag den 8. oktober

  Årets siste bedriftsidrettsløp nærmer seg og det er klart for bedriftsmesterskap Nattorientering.

  CSC bil inviterer den 8. okotber bedriftsidrettsløpere til Fløyen for en siste dyst sesongen 2008. Lad piggskogene, still inn hodelykten og bli med på en feiende flott sesongavslutning med fellestart i nattemørket.

  Les innbydelsen her (03.10.2008)

 • BMI-spretten tirsdag den 7. Oktober

  Er du ein av dei som kosar seg når du gong etter gong kjem samtidig inn i posten som han unge jyplingen som spring alt beina kan bere? Har du god o-teknikk og kartkontakt, samstundes som du trivst godt i sofan med øl og pottis? Då blir dette din dag!

  BSI inviterer tirsdag den 7. oktober store og små studentar, studerande, tidlegare studentar, dei som aldri var studentar og dei som ynskjer å bli studentar, og alle andre (bedriftsidrettsløpere og), til å for ein gongs skuld konkurrere på like premissar. Denne dagen opphøyrar den vanlege klasseinndelinga. I staden korrigerer vi tida for BMI (body mass index = kroppsmasseindeks), kjønn og potensiale.

  Les innbydelsen her (03.10.2008)

 • "Årets gave" til o-idretten - stem "Oppdag mer"!

  O-idretten kan vinne "Årets gave" fra Sparebank-stiftelsen, og alle kan bidra. Fortell om Oppdag mer! til alle du kjenner. Og er du DnB-NOR-kunde, husk å stemme selv!

  Klikk her og les mer om Årets gave. (24.09.2008)

 • BM-Natt flyttet grunnet høstferie.

  På grunn av høstferie har BM-Natt blitt flyttet til 8. oktober. CSC stiller som arrangør, så nå er det bare å lade batteriene og gjøre seg klar til årets siste bedrifts o-løp. Les innbydelsen her (18.09.2008)

 • Routegadget for BM Normal

  CSC har gjort kart og postinformasjon for BM Normal i endelausmarka tilgjengjelig i Routegadget. I Routegadget kan du tegne inn ditt veivalg og sammenligne med andre løpere.

  Gå til siden med routegadget (28.8.2008)

 • Sommerferien er over

  Sommerferien er endelig over og Tide bil inviterer til bedrifts o-løp på Askøy den 13. August. Vi ønsker alle o-løpere en riktig fin høstsesong i skogen.

  Hilsen styret i o-utvalget. (12.08.2008)

 • Oppdatert kontaktinformasjon til o-utvalget

  Oppdatert kontaktinformasjon til styret i o-utvalget (21.05.2008)

 • Oppdatert liste over postenehter

  Info arrangørene: Oppdatert liste over postenheter (20.04.2008)

 • Utdeling av glass

  De som ikke har hentet sitt/sine glass for sesongen 2007 må ta kontakt med Helena Osiej på epost ho@networks.nera.no for ulevering. (28.04.2008)

 • Referat og budsjettforslag fra miniårsmøtet

  Referat fra miniårsmøtet den 20. februar og justert budsjettforslag (02.04.2008)

 • Nytt år og nye muligheter

  Da er sesongen 2008 snart igang. Det er på tide å kvesse formen, file piggene, børste støv av rustne kompass og olje tidtagningsbrikken igjen.

  Lakevåglærerne har æren av å starte ballet den 2. april. Vi i o-utvalget ønsker dere alle en riktig god o-sesong!

  (26.03.2008)