Velkommen til 2022-sesongen, uten smittevernrestriksjoner!

O-utvalget ønsker alle gamle og nye løpere velkommen til ny sesong! I år er vi endelig tilbake til normalen UTEN smittevernrestriksjoner!:-) Terminlista er klar, den inneholder foreløbig 17 individuelle løp. Det første løpet arrangeres onsdag 6. april, dette er et gate/sprintløp som arrangeres av HSI ved Haukeland sykehus, innbydelse ligger i terminlista. Det blir utdeling av deltakerglass for sesongen 2021 på det første og tredje løpet.

Litt informasjon om årets sesong:

  • Vi oppfordrer alle potensielle helt nye løpere som tror de kanskje skal være med på løp til å sende en
    epost til resultatservice@o-bergen.no med navn, klubb, tlf.nr, fødselsår, løype (A, B, C eller N) og evt. løperbrikkenummer. Da registreres man i datasystemet, slik at det blir mindre påmeldingskø og arrangørarbeid på selve løpet.
  • Vi oppfordrer også alle som skal bytte klubb, klasse (alder eller løype) eller brikkenummer til å sende en epost om dette til resultatservice@o-bergen.no senest mandag 4. april kl. 20:00. Da oppdateres datasystemet med endringene før første løp, slik at det blir mindre påmeldingskø og arrangørarbeid på selve løpet.
  • Startkontingenten er fortsatt kr. 100,-.
  • Brikkeleien økes til kr. 35,-.
  • Det blir kun mulig å betale startkontingent og brikkeleie med Vipps til nr. 516407, ingen betaling med kontanter. Veiledning for bruk av Vipps ligger her. Husk å gjøre ferdig betalingen før du kommer fram til påmeldingen for å unngå kø! Ta gjerne skjermdump/bilde av betalingskvitteringen og vis ved påmelding.
  • Det kreves 11 løp for å få deltagerglass i år, og antall tellende løp på rankingen er 11.
  • For å redusere papirarbeid for løpere og arrangører vil vi også i år ha elektronisk påmelding med brikkeavlesning også for løpere som har løpt bedriftsløp tidligere men som har ny brikke eller leiebrikke. (Leie)brikken legges da på en avleserenhet, tilsvarende påmelding med fast brikke, og man oppgir navn som arrangøren søker opp i datasystemet.
  • Endringer, rettelser o.l. til resultater må sendes til resultatservice@o-bergen.no senest to arbeidsdager etter at resultatene er publisert. Dvs. vanligvis i løpet av fredag etter onsdagsløp.
  • Vi oppfordrer flest mulig av dere som planlegger regelmessig deltagelse på løpene til å stille med egen brikke, som kan bestilles fra Idrettsbutikken. De som låner brikker fra eget bedriftsidrettslag må i størst mulig grad låne en fast brikke som følger personen. Dette letter arbeidet for arrangørene våre, og minker også sjansen for feil på resultlistene.
  • Vi oppfordrer alle til å lese årets Oppmanns- og arrangørnotat.