Snart sesongstart?

Det nærmer seg forhåpentligvis sesongstart for bedrifts-o-løpene, endelig!
Med de gjeldende nasjonale retningslinjene (fom. 16. april) er det lov å arrangere o-løp, men med noen begrensninger:

  • Alle deltagere og arrangører MÅ være fra samme kommune. Det vil si at inntil videre er våre bedrifts-o-løp kun åpne for løpere fra Bergen kommune.
  • Det kan ikke være flere enn 200 personer fysisk til stede samtidig. Dette inkluderer både løpere og arrangører. Det er foreløbig noe uklarhet rundt om vi kan fylle opp med nye deltagere når de som er ferdige har forlatt arenaen, slik at vi totalt kan ha flere enn 200 løpere.

De lokale ekstra tiltakene som gjelder i Bergen 20. april til 3. mai påvirker ikke bedrifts-o-løpene.

Med de gjeldende retningslinjene kan ikke løpet på Askøy 5. mai arrangeres pga. kommunebegrensningen, men arrangøren Skogselskapet er beredt til å arrangere på veldig kort varsel hvis retningslinjene endres før løpsdato.
Løpet i Moldalia mandag 10. mai har arrangøren valgt å avlyse. Løpet på Damsgårdsfjellet 19. mai kan arrangeres slik det ser ut nå.

De som vil prøve seg i skogen allerede siste uke i april kan benytte seg av "ukens løype" i Kanadaskogen: https://eventor.orientering.no/Events/Show/14126 Postene er markert med oransje/hvite plastbånd tom. lørdag 8. mai. Husk å vippse kr 50,- til til nummer #662413 – ÅRSTAD IL ORIENTERING, merket ukens løype hvis du benytter deg av tilbudet men ikke er tilknyttet aktiv NOF-klubb i Bergensregionen.