Velkommen til 2019-sesongen

O-utvalget ønsker alle gamle og nye løpere velkommen til ny sesong! Terminlista er klar, den inneholder foreløbig 15 individuelle løp som vi har fått arrangører til. Det første løpet arrangeres onsdag 10. april, dette er et sprintløp som arrangeres av NHH BIL ved NHH, innbydelse ligger i terminlista. Det blir utdeling av deltakerglass og medaljer for sesongen 2018 på de 2-3 første løpene.

Litt informasjon om årets sesong:

  • Startkontingenten er fortsatt kr. 100,-.
  • Ordningen med Vipps-betaling av startkontingent og brikkeleie videreføres, i tillegg til kontant betaling. Veiledning for bruk av Vipps ligger her. Husk å gjøre ferdig betalingen før du kommer fram til påmeldingen for å unngå kø! Ta gjerne skjermdump/bilde av betalingskvitteringen og vis ved påmelding.
  • Det kreves 8 løp for å få deltagerglass i år, og antall tellende løp på rankingen er 8. Alle individuelle løp teller på glasslista.
  • Jfr. vedtak på Miniårsmøtet 2018 arrangeres det ikke Rådsmesterskap/BM-løp i 2019.
  • Vi oppfordrer alle som skal bytte klubb, klasse (alder eller løype) eller brikkenummer til å sende en epost om dette til resultatservice@o-bergen.no senest tirsdag 9. april. Da oppdateres datasystemet med endringene før første løp, slik at det blir mindre påmeldingskø og arrangørarbeid på selve løpet.
  • For å redusere papirarbeid for løpere og arrangører vil vi også i år på de fleste løpene ha elektronisk påmelding med brikkeavlesning også for løpere som har løpt bedriftsløp tidligere men som har ny brikke eller leiebrikke. (Leie)brikken legges da på en avleserenhet, tilsvarende påmelding med fast brikke, og man oppgir navn som arrangøren søker opp i datasystemet.
  • Endringer, rettelser o.l. til resultater må sendes til resultatservice@o-bergen.no senest to arbeidsdager etter at resultatene er publisert. Dvs. vanligvis iløpet av fredag etter onsdagsløp.
  • Vi oppfordrer flest mulig av dere som planlegger regelmessig deltagelse på løpene til å stille med egen brikke, som kan bestilles fra bl.a. Idrettsbutikken. De som låner brikker fra eget bedriftsidrettslag må i størst mulig grad låne en fast brikke som følger personen. Dette letter arbeidet for arrangørene våre, og minker også sjansen for feil på resultlistene.
  • Vi oppfordrer alle til å lese årets Oppmannsnotat.