Ny dataansvarlig til bedriftsorienteringen søkes!

Liker du å løpe orientering? Er du datakyndig og har lyst til å bidra til at det fortsatt kan arrangeres bedrifts-o-løp i Bergensområdet? Da peker kompassnålen mot DEG!

O-utvalget trenger ny dataansvarlig. Etter 13 år som data- og resultatansvarlig for bedrifts-o-løpene, gjør Øistein et nytt forsøk på å trekke seg tilbake.

Som data- og resultatansvarlig i o-utvalget har du ansvaret for tidtakingssystemet som brukes på løpene og for å publisere resultatlister etter hvert løp. Du deltar også på o-utvalgets møter, og ikke minst får du god kontakt med mange av våre hyggelige, dyktige og engasjerte løpsarrangører! Du får også en godtgjørelse på kr. 800,- pr løp fra arrangørene. I løpssesongen (april – juni og august – september) har du jevnlige ukentlige oppgaver før og etter løp, mens perioden fra Miniårsmøtet til litt før sesongstart er ganske rolig.

Arbeidsoppgaver, tidtakingssystemet med PCer, rutiner rundt osv. er godt dokumentert. Du vil få nødvendig opplæring, og tett veiledning og oppfølging av avtroppende dataansvarlig i en tilstrekkelig lang overgangsperiode.

Hvilken kompetanse og egenskaper bør du ha?

  • Grunnleggende kjennskap til oppsett, drift, installasjon og vedlikehold av PCer med Windows-programvare.
  • Har du litt kjennskap til tidtakingssystemet Etiming fra før er det fint, hvis ikke får du opplæring.
  • Være komfortabel med å «snoke» litt rundt i innstillinger, oppsett o.l. i Windows og tilhørende programvare.
  • Litt helt grunnleggende SQL
  • Være systematisk og strukturert.

Tenker du at dette kanskje kan være noe for deg? Eller har du tips om noen som kan passe for oppgaven? Ta kontakt med Øistein Stemme på epost oestemme@gmail.com, tlf. 41 92 73 88 eller på Facebook/Messenger (www.facebook.com/oestemme)!