Arrangørinfo til 2015-sesongen

Litt informasjon til dere som skal arrangere løp i år:

  • Vi jobber på spreng med å klargjøre nytt datasystem med nye pc'er og ny versjon av tidtakingsprogramvaren til sesongstart. Dette vil innebære noen endringer og forhåpentligvis forbedringer i datarutiner på arrangementene. Vi jobber bl.a. med mulighet for elektronisk påmelding for løpere uten fast brikke for å redusere manuelt papirarbeid. Jeg tar sikte på å ha en felles gjennomgang av det nye datasystemet for arrangørenes dataansvarlige en ettermiddag/kveld i uke 16 eller 17, nærmere info kommer senere.
  • Vi mangler arrangør til BM Lang! Vi ønsker primært at BM Lang avholdes til høsten siden BM Normal og Stafett avholdes i vår, så hvis noen av dere som skal arrangere høstløp kan tenke seg å ha langløp så ta kontakt med terminlisteansvarlig Nora Seime Pettersen.
  • Arrangørnotatet er oppdatert for årets sesong med noen endringer fra ifjor, viktig at arrangørene gjør seg kjent med innholdet.
  • O-utvalget oppfordrer arrangørene til spesielt god kontroll av løyper og vanskelighetsgrad, særlig C-løypene. I Norges Orienteringsforbunds standard for løypelegging står det: "En C-løype skal være variert, men strekkene skal ikke gi for store o-tekniske utfordringer og være knyttet til ledelinjer". Løypelegger kan gjerne ta en titt på denne siden, og teste seg på 12 spørsmål.
  • Det oppfordres til at kart med løyper publiseres på hjemmesiden i terminlisten etter løpet, sendes elektronisk til dataansvarlig undertegnede.