Velkommen til 2014-sesongen

O-utvalget ønsker alle gamle og nye løpere velkommen til ny sesong! Terminlista er klar, den inneholder 18 individuelle løp, i tillegg til stafett som går av stabelen onsdag 4. juni. Det første løpet arrangeres onsdag 2. april, dette er et gateløp som arrangeres av HIB på Landås, se innbydelse. Merk at start er et kvarter tidligere enn vanlig, og mål stenger kl. 19:15 siden det blir tidlig mørkt. Det blir utdeling av deltakerglass og medaljer for sesongen 2013 på løpet.

Litt informasjon om årets sesong:

• Startkontingenten er fortsatt kr. 85,-.
  • Det kreves 10 løp for å få deltagerglass i år, og antall tellende løp på rankingen er også 10. Alle individuelle løp, også BM-lang og nattløp, teller på glassliste og ranking.
  • Vi oppfordrer alle som skal bytte klubb, klasse (alder eller løype) eller brikkenummer til å sende en epost om dette til resultatservice@o-bergen.no senest søndag 30. mars. Da oppdateres datasystemet med endringene før første løp, slik at det blir mindre påmeldingskø og arrangørarbeid på selve løpet.
  • Endringer, rettelser o.l. til resultater må sendes til resultatservice@o-bergen.no senest to arbeidsdager etter at resultatene er publisert. Dvs. vanligvis iløpet av fredag etter onsdagsløp.
  • Vi oppfordrer alle til å lese årets Oppmannsnotat som er noe endret fra ifjor, men minner spesielt om noen punkter derfra:
    • Aktive løpere under 30 år og alle deltagere under 16 år skal løpe i U-klasse.
    • Inndelingen i årsklasser følger regelen ‘...det året du fyller...', så de som fyller rundt år i løpet av 2014 skal i utgangspunktet opp en klasse fra 2013. Men det er generelt tillatt å løpe i yngre klasse enn der løperen i henhold til sin alder hører hjemme.
    • Løpere utenfor Hordaland mosjons- og bedriftsidrettskrets (HMBK) får ikke rankingvinnerpremier eller BM-medaljer.
    • Ranking: En løper som ikke deltar i mesterskapsklasse eller vanskeligere løyper kan ikke vinne rankingpremie to år på rad. Vi oppfordrer derfor alle fjorårets rankingvinnere utenom mesterskapsklassene til å rykke opp ett vanskelighetsnivå i år, såfremt de ikke bytter årsklasse.
  • Vi oppfordrer flest mulig av dere som planlegger regelmessig deltagelse på løpene til å stille med egen brikke, som kan bestilles fra bl.a. Idrettsbutikken. De som låner brikker fra eget bedriftsidrettslag må i størst mulig grad låne en fast brikke som følger personen. Dette letter arbeidet for arrangørene våre, og minker også sjansen for feil på resultlistene.