Norsk Hydro IL innbyr til Bergensmesterskap o-stafett
Onsdag 18. juni 2003

Fremmøte

Kjerreidviken, merket fra Rv 557 mellom Straume bro og Loddefjord.

Parkering

Ved Hordasped. Følg instrukser fra parkeringsvaktene. Kort vei til samlingsplass(ved Fiskeriforskning avd. SSF)

Buss

Fra sentrum: linje 402 - Fyllingsdallinjen (perrong 8 fra bystasjonen): 15.45, 16.00, 16.45, 17.15. Retur fra Loddefjord terminal: 17.48, 18.18, 19.18, 20.18, 21.18.

Start

Fellesstart fra samlingsplass kl. 17.30 (Herrer1, Herrer2) og 17.35 (de øvrige klasser).
Alle løpere må huske å aktivere brikken før de starter på sin etappe (Gjøres i start/vekslingsområdet. Tidspunktet dette blir gjort påvirker ikke etappetiden). Mangelfull nullstilling av brikken kan medføre diskvalifikasjon.

Kart

Bjørndalskogen, utgitt 1995 av IL Gular. Målestokk: 1:5000, 5 m ekv.
Kartene er preparerte og leveres ut ved start/veksling.

Garderobe

Friluft

Løpsantrekk

Skal dekke hele kroppen utenom hode, hals og hender.

 

Løyper/klasser

Herrer 1

Til sammen opp til 139 år

3 etp. á ca. 3.2 km

Herrer 2

Til sammen fra 140 år

3 etp. á ca. 2.8 km

Damer

over 16 år

2 etp. á ca. 2.8 km

Mix

over 16 år

2 etp. á ca. 2.8 km

Herrer U

over 16 år

3 etp. á ca. 3.2 km

Damer U

over 16 år

2 etp. á ca. 3.2 km

Mix U

over 16 år

2 etp. á ca. 3.2 km

 

I BM-klassene (Herrer1, Herrer2, Damer, Mix) kan ikke løpere under 30 år som har deltatt i ordinære o-løp (ikke bedrifts-o-løp) de siste 6 månedene, delta. Disse skal stille i U-klasse.

Påmelding

Forhåndspåmelding med lagoppstilling og brikkenummer innen fredag 13. juni til: Kristian Falch, Birkelundsbakken 72A, 5231 Paradis  tlf. 95129365 (mobil), 55 91 03 97 (P), epost Kristian.Falch@nhh.no

Husk å oppgi brikkenummer ved påmelding, evt. skriv "Leies" dersom en ønsker å leie brikke. Løperen er ansvarlig for å levere leiebrikken inn igjen.

Når starten på stafetten går må alle brikkenummrene på lagene være lagt inn i datasystemet. Rekkefølgen på brikkene i laget må være riktig. Dersom et lag bruker brikkene i en annen rekkefølge på etappene enn det som er oppgitt ved påmelding, blir det krøll i datasystemet. Det samme skjer dersom et lag løper med andre brikkenummer enn de(n) de er påmeldt med.

For å unngå problemer i datasystemet, kaos for arrangøren på løpsdagen, og mangelfulle resultatlister er det veldig viktig at flest mulig har brikkenummrene tilgjengelig ved påmelding. Og løperne må bruke riktig brikke på etappene sine i forhold til det som er registrert i datasystemet.

Frist for å gjøre endringer på lagoppstilling/brikkenummer er 16.15 løpsdagen.

 

Startkontingent

Kr. 60,- pr. løper. Tillegg for etterpåmelding kr. 20,- per løper. Tillegg for leie av EKT-brikke kr. 25,- per løper.

Etterpåmelding

På telefon/epost inntil onsdag 18. juni kl. 13.00. På løpsdagen frem til kl. 16.15. Tillegg for etterpåmelding kr. 20,- per løper. Betaling foregår kontant ved henting av lagspose.

Lagspose

Alle klubber får utdelt LAGSPOSE i sekreteriatet. En oppmann fra hver klubb må hente lagsposen. I lagsposen finner dere startliste for påmeldte lag i klubben, startnummer og sikkerhetsnåler. Vennligst sjekk at navn og brikkenummer på startlisten er riktig/fullstendig. Eventuelle feil/mangler må meldes til sekreteriatet umiddelbart.

Startnummer skal festes foran på drakten (lett synlig) med sikkerhetsnåler. På startnummerlappen står selve startnummeret til laget (hva som er ditt startnummer finner du på startlisten) og etappenummeret (under/liten skrift).

Alle løpere må bære startnummer. Bruk riktig startnummer!

Premiering

På samlingsplass straks klassene er ferdige. Det kåres Bergensmestre i klassene Herrer 1, Herrer 2, Damer og Mix. Kun lag tilsluttet BBIR teller i rådsmesterskapet.

Vekslingsrutiner

Innkommende løper leverer fra seg kartet sitt til arrangørmannskaper mellom siste post og veksling. Innkomne løper fortsetter til kartoppheng og tar med seg kartet til utgående løper på laget. Pass på å ta riktig kart (kartene er merket med lagets startnummer og etappenummer). Kartet overleveres til utgående løper ved vekslingslinjen. Innkomne løper fortsetter videre til mål (følg merkingen) og stempler på målposten. Alle løpere må få avlest brikken, også de som bryter.

Løpsleder / Løypelegger / Kontrollør

Løpsleder: Rune Nygaard, tlf arb 55 94 88 54, epost: runen@hotmail.com
Løypelegger: Trygve Hermansen
Kontrollør: Øistein Strømme

 

Teknisk arrangør

IL Gular

 

HUSK Å GI BESKJED TIL ARRANGØREN DERSOM DU BRYTER LØPET !

VEL MØTT !